Kohvik-restorani Piparmünt peakokk Vladimir Upeniek tuli Pärnusse süüa tegema Eesti teisest otsast. Ei, mitte Tallinnast, vaid veel kaugemalt – Narvast. Ja süüa teha talle meeldib. Olgu kliendiks meie lugupeetud president või hoopiski nelja riigi presidendid korraga. Ka selline põnev kogemus on tal olemas ja Voval juba käsi ei värise. Otse vastupidi – Piparmündi peakokk saab kõikide külaliste soovide täitmisega suurepäraselt hakkama.

Kas teate, kes on Eesti parim pullimunade valmistaja? No tegelikult on küll Voval Aasta parima koka tiitel ette näidata aga kuna kõigile võistlejatele anti sel korral ühesugune tooraine, siis sai ta korraga ju kaks tiitlit. Pullimune Piparmündi menüüs ei ole aga on palju teisi häid valikuid. Ja väike vihje ka – Piparmündis pakutakse linna parimaid kammkarpe.

Restoranide nädalal on pikk traditsioon, mille raames pakume erihinnaga lõuna- ja õhtusööke: 
kahekäigulist lõunasööki ja kolmekäigulist õhtusööki. Pakutavad toidud on koostatud a´la carte menüü põhjal. Hind ei sisalda jooke. 

 

Lõuna –  12 €/inimene 

  • WF kartuli- ja porrukreemsupp
  • Pardirinnafilee, kreemjas hernes ja umami-kaste

Õhtu  –    20 €/inimene

  • Põletatud krevetitartar, trühvlite, munakollase ja vähimajoneesiga
  • Öö läbi küpsetatud metsseakael ja trühvlikaste
  • Kohustuslik Lavendli kreembrülee


Broneerimiseks võta meiega ühendust kurgovilla@kurgovilla.ee, tel. 442 5736.
Kohtade broneerimine algab 26. märtsil!

Kurgo Villa Hotel & Restaurant, Papli 13, Pärnu, Estonia 80012 Telephone: (+372) 44 25736, kurgovilla@kurgovilla.ee
Doit | kodulehe disain ja sisuhaldustarkvara, reklaam, 3D, fotograafia